csütörtök, október 05, 2006

Lengyel túra, agian

Innetől kezdve nincs alvás addig, mig fel nem szállunk a buszra holnap reggel. Asszem mindent bepakoltam, Pityunak köszönhetően a közlekedési problémák is megoldódtak. Fényképező, wi-fi PDA, bevetésre készen. Ahogy a legyescucc is a meleg ruhákkal. Néhany doboz energiaital, kávé helyett. ( nem röhelyes, hogy a kétdecis FITT "energiaital" 94 Ft, olcsóbb mint a kokakóla, vagy egy kávé még a legócskább helyen is? ) Csak jó idő legyen! Bár őszintén szólva ez sem igazán érdekel. Egy dolog van ami zavar csak: kicsit úgy érzem, hogy a közeledő hétvége fontos lesz belpolitikai történések szempontjából, és ha más alkalmakkor nem is, most talán itt lenne az ember helye, de ezeket a gondolatokat gyorsan félresöpröm. Sorry, i gotta go seek out the river to find the trout.

szerda, október 04, 2006

Már megint a Lengyel túra...

Asszem indulásra kész vagyok. Igaz, hogy csak holnapután pénteken indul a mandula, dehát... 3.38-kor indul a személyvonat ceglédről, zuglóba ér 5 -re. (szerintem kár is lenne lefeküdni csütörtök este) Zuglóból valahogy át kell eviczkéljek az M5 melletti TESCO parkolóba. Ebben asszem segitséget kell kérjek Pityutól. Hacsak nem taxival megyek. Onnan 6-kor indul a busz. Na ott asszem lesz alvás lengyelországig. Remélem este még valahogy le tudunk menni a folyóra dobálni egy picit. Vagy legalább megtekinteni a másnapi verseny helyszinét. Vagy legalább beleállni a vizbe. Készitettem egy pár leader-t. Házilag. Csomózva, nem sodorva. Meglássuk hogy műkszenek élőben.

kedd, október 03, 2006

A lengyel túra - a couple of new thoughts

Mondom, tűkön ülök. Lázban égek, mióta a szerencse úgy hozta, hogy én is a "csapattal" tarthatok. Végre egy nagy, széles, hidegvizű hegyi folyó!!! Ráadásul a hirek szerint nagyszámú pisztránggal és pérrel. A "good, flies, san, river, poland" google keresésre többek között ezt a lapot is kaptam eredményül. Itt bemutatják a 2005-ben ott rendezett "European Fly Fishing Championship" eredményeit, along with a legjobbnak tartott legyekkel. Most az mindegy, hogy ezek a legyek tényleg a legjobbak-e vagy sem, legalább egy IRÁNYT mutatnak.
Csak ott lennék már! :)

hétfő, október 02, 2006

Kutas Gábor fotói




Gábor képeit a Global Flyfisher oldalán is meg lehet kuksizni.

vasárnap, október 01, 2006

Kaczkó Dániel fotói

Mától új rovat indul. Fotók cimmel. Nagy szeretettel adnék otthont legyes témában akár a Te képeidnek is. Elsőként Kaczkó Úr képei közül pakolnék fel egy párat, a teljesség igénye nélkül. A képek a Garadna patakon készültek az idei nyár végén, saját fogásait mutatva be.