kedd, augusztus 14, 2007

Az Elkhorn Nomad

Amellett, hogy kicsit fájó szívvel búcsúzom a magyar legyesek kicsi, ám bámulatos csapatától, alig várom, hogy kipróbáljam legújabb szerzeményemet az ELKHORN nomad 9 lábas négyrészes, 5ös botját. Soknapos kitartó internetes kutatás után jutottam arra a döntésre, hogy figyelmenkívül hagyva a neves gyártók marketingháborúját, agy kicsi, de annál jobb visszhangú amerikai manufaktúra pálcáját veszem meg.


Erre a lépésre azért volt szükség, mert nem tudom magammal vinni régi botjaimat. Tűkön ülök.
Majd jól megírom jó döntés volt-e.

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Na milyen lett a bot majsztramuram?
És gondolkozik-e az óhazában történő forgalmazásán?

Dark Wader írta...

vell,

kezdetben ugy tunt, mintha a bot nem akarna ugy dolgozni, mint ahogy azt a leirasokbol velni lehetett. Kicsit duhos voltam magamra. Aztan egyszer egy baratom elhivott nagyhalazni, es mivel jelenleg nincs erosebb bot a haznal, mint ez az 5-os, kenytelen voltan ezzel tenni a dolgom.
Na ekkor jott a meglepetes igazan, mert a "stripped bass" nevu halra hasznalt legyeket - melyek nem kisebbek mint 10 cm, es gyakran olomal terheltek - ugy dobalta ki, mintha ez lenne a vilag legtermeszetesebb dolga.... Raadasul kozepes szelbe....Azota tudom mit tud a bot, nagy becsben tartom okelmet.

A forgalmazasrol meg nem gondolkodtam.

Dark Wader írta...

az elkhorn ota sok botot vasaroltam es probaltam: scott, tfo, cabellas, sage. Itt van amit gondolok: En nem szarazlegyezek szinte egyaltalan. Legtobbszor whooly bugger-eket dobalok pisztrangra melyen a vizfelszin ala. A sok draga bot ott feszeleg a sutban, mer erre a celra a 29 dollaros cabelas three forks TOKELETESEN MEGFELEL.